Landman, Sterk in Techniek   ©  2014    -   Contact

Pech tijdens het varen?


Bel direct 06 - 30 252 800 voor een storingsmonteur!Landman Sterk in Techniek Logo

Overdekte winterstalling voor boten


Landman - Sterk in Techniek biedt de mogelijkheid om boten tot 8 meter te stallen. De overdekte botenstalling is alleen geschikt voor boten. Voor al 20 Euro per vierkante meter kunnen wij uw boot stallen tijdens de wintermaanden. Deze boten kunnen op eigen trailer worden geplaatst in de stalling. Hebt u geen trailer? Dan verzorgen wij de haal- en brengservice van uw boot. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor transport en opslag van uw boot tijdens de wintermaanden.


Onderhoud en reparatie boten tijdens winterstalling

Naast botenstalling, is het mogelijk om in de stallingsperiode onderhoud en reparaties aan uw boot te laten verrichten. Denk aan preventieve werkzaamheden, zoals het periodieke onderhoud, en aan revisie of restauratie van uw boot of scheepsmotor.


Controle boot

Om ongestoord te kunnen varen, is het belangrijk om uw scheepsmotor en boot regelmatig te laten controleren. Denk aan het verversen van olie, het vervangen van filters en het doorsmeren van lagers en andere essentiële onderdelen. Kleinere buitenboordmotoren tot grote inbouw scheepsmotoren kunt u bij ons laten onderhouden tijdens de winterstallingsmaanden.


Reparatie boot

Tijdens het varen gebeuren veel kleine ongelukjes waardoor uw boot beschadigingen oploopt. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en reviseren van metalen boten. Maar ook polyester boten en houten boten kunnen we samen met onze partners professioneel repareren. Voor meer informatie over onderhoud en reparaties in combinatie met winterstalling van uw boot, neemt u contact op via telefoon of e-mail met Arend Landman.